Back on track

Helloooo lovelies! Guess who’s back? Haha ganska uppenbar gissning. Men för att state the obvious så är det jag, är nu äntligen tillbaka efter en låååång paus, över ett halvår faktiskt. Men jag behövde dock denna långa pausen, kände att den ändå var nyttig för mig för att finna mig själv och orka ta tag i mer. Efter boksläppet var det så mycket på gång med både skolan och annat på egen hand, men nu känner jag att det äntligen är dags att ta tag i detta. SÅ vad är det som händer? Jo, jag åker nämligen till Turkiet inom enbart någon dag för att delta i ett projekt om våld bland unga. Jag kommer inte att gå in i det förhastat eftersom det är ett kort inlägg, men mer om detta kommer senare. Har planerat (yosra planera haha) in en del inlägg som ni förhoppningsvis kommer att gilla.
För att detta inlägg dessutom inte bara ska vara tråkigt (Let’s be real de flesta föredrar något att titta på) slänger jag in några bilder.
Något nytt för i år är att jag ska försöka mig på att skriva på både svenska och engelska. Syftet är att förhoppningsvis kunna överföra till engelska helt, men det beror ju på motivationen och resultatet.

Skaffade faktiskt min första tatuering under sommaren som ni ser en skymt av här.

 

Skaffade även min första Prada väska under ungefär samma tid. Hur snygg!?
Denna slängde jag in helt ärligt bara för att göra er hungriga.

 

Helloooo lovelies! Guess who’s back? Haha pretty obvious guess. But in order to state the obvious, it is me. I am now finally back after a “short” break, over half a year actually. However, I needed this long break. I just felt that it was necessary for me to find myself and try to get more productive. After the book release, there was so much going on with my life so I just had to take a break. However, I think it’s the right time to pickup where we left now.  SO what’s going on? Well, I’m going to Turkey within a few days to participate in a project about youth violence. More about this will come later, but I have planned (yosra plans haha kinda funny) some posts that you’ll hopefully like.
In order for this post to not be boring  I´ll throw in some pictures.
Something new this year is that I will try to write in both Swedish and English. The purpose is to hopefully transfer to English completely, but that depends on the motivation and the result.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.