Nu är min bok släppt!!

      

Nu är jag tillbaka, med den fantastiska nyheten att jag nu har släppt min bok! I Tisdags (22/5) firades vi med en release fest tillsammans med förlaget, och jag måste erkänna att det var en oförglömlig stund. Jag får ursäktas för att jag inte var utförlig om boken, men nu ska ni få information. Boken är alltså en antologi skriven utav mig och 8 andra unga författare som alla delar samma skrivdröm. Vi skrev nog alla om olika saker, det finns både noveller inblandade, poesi, och debatt artiklar, om det nu går att kalla det så. Jag skrev som ni antagligen redan vet om samhällsfrågor, och försökte variera innehållet genom att berätta om situationer som hänt mig och närstående, samt informera och förklara ämnen (Exempelvis om varför “All lives matter” betänkandet är problematiskt). Boken går under namnet “Vi ser, Vi känner, Vi kämpar”, vilket jag tycker beskriver innehållet precist. Det har varit en fantastisk resa verkligen, jag har lärt känna fantastiska människor och utvecklats både som individ och med skrivandet. Jag vill tacka alla som hjälte mig och stöttade mig under resans gång! Självklart kommer jag att ladda upp fler bilder på bland annat boken snart, och dessutom ge er några sneak peaks, just nu ville jag bara uppdatera med ett snabbt inlägg. Ett mer exakt kommer snart, såfort jag lyckats bli frisk. Vill ni ta en titt själva finner ni den nog snart hos akademibokhandeln eller er lokala bokhandel överlag.

Nu får jag återgå till att försöka friska upp mig från förkylningen, så himla typiskt att bli förkyld de allra sista veckorna in mot lovet. Är så less på det.

Ett svar på ”Nu är min bok släppt!!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.