Back on track

  Wow, Yosra är tillbaka! JA, efter ett bra tag är jag återigen tillbaks med ännu ett inlägg. Sist publicerade jag ett inlägg om era upplevelser, men efter det inlägget försvann jag pågrund av allt annat arbete runtom mig. Denna period är väldigt stressig för mig, förvarnar redan nu. Kommer därför tyvärr att ske några försvinnanden lite här och där, fram tills det blir stabilt igen. MEEN, oroa er inte, ointressant kommer det inte att bli. Vänta och se hörni, vänta och se…. En hint : Sååååå mycket outfitbilder…. Ett litet fusk-kik är dessa boots som ni kommer att få se på mig framöver hihi, är verkligen en shopaholic, särskilt när det kommer till skor, det blev en del denna månad hehe.

Älskaaar dessa transparenta boots från NA-KD alltså, förutom att de är så extremt snygga, är de även väldigt bekväma att gå i. Dessutom inte alls en hög klack (för min del tho). Personligen är jag väldigt exalterad över mitt köp, men vad tycker ni?

2 svar på ”Back on track”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.