Välkommen

Hej på er allihopa och välkommen hit till min lilla hörna!  Yosra heter jag och är en (ofta) optimistisk och debattglad tjej. Jag är väldigt intresserad av den kosmetiska världen och allt vad den har att erbjuda, jag skulle våga påstå mig vara en riktig makeupjunkie. Självklart kommer mina inlägg bestå av smink och skönhetsrelaterade inlägg då, MEN jag kommer också att skriva väldigt mycket om samhällsproblemen som finns än idag, såsom rasism och feminism. Jag skriver både generella faktan, och om de upplevelser jag som rasifierad och beslöjad kvinna stött på. Dessutom får du följa med på min resa till att bli publicerad författare, då jag snart släpper en bok. Även där skriver jag om mina upplevelser som rasifierad kvinna, och dessutom en hel del fakta som jag hoppas lär ut och utbildar andra som tyvärr kanske inte är lika medvetna om den problematik som härjar i dagens samhälle, än idag.

Här är alla välkomna, oavsett vad du som individ identifierar dig som. Har du dessutom några frågor eller önskemål, är du mer än välkommen att skriva ner dem. 

Slänger in en bild på några av mina favoritprodukter

4 svar på ”Välkommen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.